27.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025

Κρήτη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο 51χρονου από πτώση δέντρου

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου διέταξε προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 51χρονος οδηγός μηχανής όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών. Βρισκόταν στο φανάρι επί της Λεωφόρου όταν το δέντρο έπεσε πάνω του και τον πλάκωσε μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές, το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Αυγούστου, όταν ο 51χρονος που επέβαινε στη μηχανή του, σταμάτησε σε φανάρι επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας όπου κινούνταν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκείνη την ώρα ένα μεγάλο πεύκο, το οποίο βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, και εδώ και χρόνια είχε πάρει κλίση, έπεσε πάνω στον άνδρα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένειά του ζητάει να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο του 51χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθούν νομικά για τον άδικο θάνατό του.

Το δέντρο αυτό είχε πάρει κλίση εδώ και καιρό και μάλιστα βρίσκεται σε εμφανές σημείο.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ