32.1 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Θρίλερ στην Πάτρα: Δικηγόρος Πισπιρίγκου – «Θα υποβάλουμε μήνυση στον Δασκαλάκη για προσβολή μνήμης των παιδιών»

«Είναι κάτι πέρα από τα όρια» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον δικηγόρο της όταν ενημερώθηκε για το τεστ πατρότητας του Μάνου Δασκαλάκη.

Διευκρινίσεις για την πληροφορία που μεταδόθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη μετά την αποκάλυψη ότι προτίθεται να προχωρήσει σε τεστ πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα, τα δύο άλλα παιδία της οικογένειας από την Πάτρα, έδωσε ο δικηγόρος της 33χρονης προφυλακισμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος έχει λάβει εντολή να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη αν υποβληθεί σε τεστ πατρότητας εξηγώντας ότι αυτό θα γίνει «στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμισης και της προσβολής της μνήμης των δύο κοριτσιών».

Ερωτηθείς για το τι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έμαθε για την πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι η 33χρονη είπε «είναι κάτι πέρα από τα όρια».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ακόμα ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη από την πελάτισσά του προσθέτοντας ότι «σιγά-σιγά έχει πλέον αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά καμία επικοινωνία αν και το επιθυμούσε η ίδια».

Ο Όθων Παπαδόπουλος αναφέρθηκε, τέλος, και στις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου λέγοντας ότι αναζητούσε «αναισθητικά φάρμακα και όχι θανατηφόρα φάρμακα. Αυτό βγήκε στη δημοσιότητα και δεν προκύπτει από πουθενά».

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης ενώ στη Ρούλα Πισπιρίγκου αποδίδονται τα λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει».

Την ίδια ώρα, πάντως, «παγωμένη» φαίνεται να είναι η διαδικασία υποβολής αίτησης διαζυγίου από τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη, κίνηση από την 33χρονη που έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό.

Το τεστ πατρότητας του Μάνου Δασκαλάκη


Την πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.

Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας για να διαπιστωθεί αν η Ίριδα η Μαλένα είναι παιδιά του.

Τέλος, τονίστηκε πως ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.

Κατερινόπουλος: Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα


Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, επεσήμανε στο Star: «Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

«Και ο ίδιος είχε εκφραστεί πριν μερικές μέρες, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια διένεξη που είχε με την κυρία, ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Σημασία έχει να αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα παιδιά», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας και το πώς θα μπορούσε να επηρεάσει τις έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε: «Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ