29.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025

Σύλληψη 62χρονου στην Αθήνα από την Ασφάλεια Καλαμάτας για παιδική πορνογραφία

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συνέλαβε έναν 62χρονος άνδρα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Μετά από έρευνα που πργματοιήθηκε, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Ο δράστης συνελήφθη προχθές στην Αττική, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, -203- ψηφιακοί δίσκοι “CD”, -7- φορητοί σκληροί δίσκοι, -2- κάμερες, -5- κινητά τηλέφωνα, -3- φορητές μονάδες αποθήκευσης “usb” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ