33.4 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Ρούλα Κορομηλά: Τι αποκαλύπτει για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Η παρουσιάστρια με τις χρυσές επιτυχίες θα παρουσιάσει τη συγκλονιστική βραδιά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και το «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 22:00.

«Θαυμάζω τον αυθορμητισμό σου και την αμεσότητά σου, αλλά και την ευγένειά σου», είπε η Ρούλα Κορομηλά στη Δανάη Μπάρκα.

«Κάθε φορά που βγαίνω στην τηλεόραση παθαίνω το εξής: στα 5 λεπτά ή θα με πιάσει κάτι στο λαιμό και θα πνίγομαι ή δεν θα ξέρω που βρίσκομαι. στα πρώτα πέντε λεπτά, μετά ποιος με πιάνει!».

«Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο»

Η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένη και τυχερή γυναίκα που κατάφερε τόσα πράγματα. «Δούλεψα αρκετά, όπως κάνετε και εσείς, προσπάθησα να είμαι αυθόρμητη και ο εαυτός μου, να συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν και στα οικεία μου πρόσωπα πάντα με αλήθεια, πάντα με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να δώσω χαρά στον τηλεθεατή. Πάντα όμως με προσοχή, δηλαδή στη θεματολογία, στον τρόπο συμπεριφορά στο κοινό και τους καλεσμένους», είπε.

«Έχω δουλέψει τόσα πολλά χρόνια που έχω στερηθεί τόσα πολλά πράγματα. Αυτό, το κάθε μέρα βάψιμο, το μαλλί, τα τακούνια, τις αλλαγές των ρούχων, να κοιμάμαι και να σκέφτομαι τι νούμερα θα δώσει η Nielsen, τι θα γράψουν αύριο…

Ένα άγχος και μια γλυκιά ταλαιπωρία που κάποιες στιγμές μου λείπει, γιατί μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο».

Η Ρούλα και η μαγειρική

Η κ. Κορομηλά δηλώνει εξοικειωμένη με τη μαγειρική και η σπεσιαλιτέ της είναι οι μακαρονάδες και muffins με μύρτιλα. Μάλιστα, ζήτησε να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής και να μαγειρέψει παρέα με τον Τίμο Ζαχαράτο.

«Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες επιστροφής; Ξέρω ότι όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες βιώνουν καταστάσεις σε όχι ιδανικές συνθήκες. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος που δεν προγραμματίζω πράγματα. Έχω κάνει αρκετές συζητήσει που αφορούν διάφορα κόνσεπτ αλλά δεν ευδοκίμησε η κατάσταση, γιατί κάποια πράγματα μου ταιριάζουν, κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν, δεν τους ταιριάζω… Είμαι της άποψης ποτέ μη λες ποτέ!».
«Όλες οι δουλειές μου έφεραν την υπογραφή της ψυχής μου»

Η Ρούλα Κορομηλά δεν μπορεί να ξεχωρίσει καμία από τις δουλειές που έχει κάνει, καθώς σε όλες έδωσε τον πραγματικό της εαυτό και όλη της την ψυχή. «Όλες έφεραν την υπογραφή της ψυχής μου», τόνισε.

«Η γυναίκα στην εποχή μας μεγαλώνει όμορφα, χωρίς ακρότητες και χωρίς υπερβολές. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την ηλικία του. Όλοι ήμασταν μικροί, μεγαλώσαμε, μεγαλώνουμε, δεν νομίζω ότι κανείς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ντόριαν Γκρέι. Είναι λογική η φθορά των ανθρώπων. Περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά δεν θέλω να αλλάξω τα χαρακτηριστικά μου. Δεν μπορώ τις υπερβολές».

«Δεν χαίρομαι για κάτι που έφυγε, γιατί από πίσω του υπάρχουν εργαζόμενοι», είπε για τις εκπομπές. «Θέλω να πηγαίνει και να προάγεται το μέσο και οι εκπομπές να γίνονται καλύτερες. Να υπάρχει εξέλιξη. Ξεχωρίζω κάποιες εκπομπές, κάποιες άλλες θεωρώ ότι κάνουν τα ίδια και τα ίδια».

Εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο την Ρούλα Κορομηλά είναι να υπάρχει ευγένεια στο λόγο. «Να σεβόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο, να μην τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση», είπε.
«Μαγικός ο τρόπος που γράφει μουσική ο Σταμάτης Σπανουδάκης»

Το Σάββατο το Σπίτι με το MEGA υποδέχεται τον Σταμάτη Σπανουδάκη, με την Ρούλα Κορομηλά να παρουσιάζει τη μεγάλη βραδιά.

Η κ. Κορομηλά τόνισε πως ο συνθέτης είναι πολύ χαρούμενος για αυτή τη βραδιά, καθώς το 1995 είχε εμφανιστεί στην εκπομπή BRAVO. Μπορεί να έχει δώσει έκτοτε συνεντεύξεις, αλλά δεν έχει παρουσιάσει ποτέ το μουσικό του έργο στην ελληνική τηλεόραση.

«Είναι χαρούμενος, γιατί τον ικανοποιεί απόλυτα το αποτέλεσμα της δουλειάς. Είναι μία μαγεία ο τρόπος που γράφει ο Σταμάτης τις μουσικές του, ο τρόπος που εκφράζεται μέσω των στίχων».

Την ίδια στιγμή έδωσε συγχαρητήρια και στον Αντώνη Δημητριάδη, που επέμενε να εμφανιστεί ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Σπίτι με το MEGA.

«Είναι ένα νέο παιδί στο χώρο. Μου έκανε εντύπωση το ότι τόλμησε να προσεγγίσει και να επιμείνει να βγάλει τον μεγάλο μας συνθέτη σε instrumental μουσική, μία μουσική που δεν παίζεται στα ραδιόφωνα», είπε.

«Πρέπει να τον ευχαριστήσω. Με έμαθε πως να προσεύχομαι, πως να ζητάω συγγνώμη, πως να συγχωρώ, πως να κατανοώ, πως να συγκρατώ τον θυμό μου, γιατί εγώ είμαι και εκρηκτική, πως να δικαιολογώ τους ανθρώπους…», είπε η Ρούλα Κορομηλά για τον Σταμάτη Σπανουδάκη.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ