26.9 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Νεκρές οι τρεις κόρες του Δασκαλάκη: Η μητέρα αρνήθηκε την ψυχολογική υποστήριξη που της προσέφερε το νοσοκομείο όταν είχε εισαχθεί η Τζωρτζίνα

Μια νέα αποκάλυψη για τη μητέρα από την Πάτρα έκανε το Live News.

Μάλιστα ο Νίκος Ευαγγελάτος απάντησε στις αιτιάσεις των γονέων ότι βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα δείχνοντας στην κάμερα την κατάθεση της μητέρας από την οποία αντλούνται τα στοιχεία.

Αυτή τη φορά η εκπομπή παρουσίασε τις αντιφάσεις ανάμεσα στην κατάθεση της αδελφής της μητέρας και τις συνεντεύξεις που έδωσε μετά για την ώρα που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα αλλά και την ώρα που κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Η θεία του αδικοχαμένου βρέφους θυμάται τις εφιαλτικές σκηνές, αλλά τα λόγια της, αφήνουν σε πολλά σημεία κενά και έρχονται σε αντίθεση με αυτά που είχε καταθέσει στην αστυνομία…

Η πιο σημαντική διαφοροποίηση είναι οι ώρες που ξύπνησε η αδικοχαμένη Ίριδα στον ύπνο που έμελλε να είναι ο τελευταίος της ζωής της…

Η κατάθεση της θείας


«Το μωρό ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας μία φορά, περί τις 02.30. Η μαμά του πήγε από πάνω του, της έβαλε την πιπίλα της, την σκέπασε και το μωρό ξανακοιμήθηκε».

Στη συνέντευξή της στο Star τονίζει πως το αγγελούδι ξύπνησε και στις 07.30 το πρωί κάτι που στην κατάθεσή της, δεν είχε αναφέρει…

«Περί τις 11.30 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταϊσουμε και μετά να πάμε βόλτα… Ώρα 11.37 κάλεσα το ΕΚΑΒ και ώρα 11.42 παρελήφθη από τη Μονάδα για μεταφορά στο νοσοκομείο»,αναφέρει η θεία των κοριτσιών.

Όπως έχει καταθέσει στις 11.30 εντόπισε την Ίριδα νεκρή, στις 11.37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και 5 λεπτά μετά έφτασε στο σπίτι ασθενοφόρο.

Μία επιπλέον διαφορά έχει να κάνει με το ίδιο το ζευγάρι που όπως είχε καταθέσει εκείνο το διάστημα βρισκόταν σε διάσταση.

«Βρισκόμουν στην προαναφερόμενη οικία της αδερφής μου προκειμένου να την βοηθήσω με τα ανήλικα τέκνα της και ιδιαίτερα με το μωρό της, καθόσον με τον σύζυγό της είναι σε διάσταση»,δήλωσε η αδερφή της 33χρονης μητέρας.

Στους αξιωματικούς της αστυνομίας που χειρίζονται την έρευνα προκάλεσε εντύπωση και μια επιπλέον αναφορά της θείας των αδικοχαμένων παιδιών για την αδερφή της.

Η 33χρονη στις αναρτήσεις της από την άλλη, έγραφε για σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και για θεραπείες που είχε αφήσει στα μισά.

Οι απορίες που γεννά η συνέντευξη είναι πολλές και τα ερωτήματα εύλογα σχολιάζουν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι γονείς των παιδιών ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις, με τον πατέρα να τονίζει το πρωί πως έχει πολλούς άσσους στο μανίκι, πως η γυναίκα του αδικείται και πως η όλη υπόθεση είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων.

Η αποκάλυψη του Live News


Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος όταν είχε εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο της Πάτρας, υπήρξε μία προσέγγιση από τους ψυχιάτρους του νοσοκομείου προς τους γονείς των κοριτσιών, για μία αξιολόγηση και κατόπιν στήριξής τους, την οποία όμως, οι ίδιοι στην πορεία αρνήθηκαν.

Όπως ανέφερε ο συντάκτης, η μητέρα πήγε σε μία συνεδρία και μετά ζήτησε να μην γίνει άλλη ενώ σε αναρτήσεις της στο Facebook εξιστορούσε προβλήματα που παρουσίαζε και ότι οι γιατροί της είχαν χορηγήσει αντικαταθλιπτικά αλλά επέλεξε να μην τα πάρει.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ