8.5 C
Athens
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, 2025

Κάρπαθος: Κατακραυγή για τα ζωντανά ψάρια στο τηγάνι – Σκληρό βίντεο

Πανικός στην Κάρπαθο με το βίντεο από γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού, στο οποίο επαγγελματίες μάγειρες αλευρώνουν και τηγανίζουν ψάρια την ώρα που αυτά σπαρταρούν μέσα στο τηγάνι.

Συγκεκριμένα στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο που αναρτήθηκε κι έχει προκαλέσει αγανάκτηση ακούγεται ένας από τους δυο μάγειρες να λέει «Λίτσα έτσι αλευρώνουμε εμείς εδώ στην Κάρπαθο τα φρέσκα ψάρια βλέπεις» με την γυναίκα να του ν απαντά γελώντας «Σπαρταριστά…της ώρας».

Το βίντεο έχει αποσπάσει αρκετά αρνητικά μηνύματα, όπως και η σελίδα της ψαροταβέρνας στο Facebook, με τους χρήστες του διαδικτύου να τους βρίζουν για την πράξη τους και άλλοι να τους εύχονται παρόμοιο τέλος.

Επίσημη θέση μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει η επιχείρηση, καθώς προσπαθεί με ψυχραιμία σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Αυτό που αφήνεται να εννοηθεί είναι πως τα συγκεκριμένα ψάρια λέγονται παπαγαλάκια ή ροζέτια και έχουν διάρκεια ζωής έξω από το νερό 20 ώρες. Προκειμένου μάλιστα να μαγειρευτούν υπάρχουν διάφορες λύσεις, είτε τα τηγανίζεις, είτε τα στραγγαλίζεις, είτε τα αφήνεις δυο μέρες στο ψυγείο μέχρι να πεθάνουν μόνα τους.

 ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.facebook.com/watch/?v=1390408675138361

Για την επιχείρηση λάθος ήταν και η ανάρτηση του βίντεο που έγινε χωρίς την έγκριση κανενός με αποτέλεσμα από το πρωί να έχουν δεχτεί δεκάδες υβριστικά τηλεφωνήματα. Μάλιστα πολλοί ζητούν την απόλυση της γυναίκας κάτι που δε πρόκειται να συμβεί καθώς είναι μητέρα δυο παιδιών.

Με πληροφορίες από: Protothema

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ