33.1 C
Athens
Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Κακοκαιρία «Daniel»: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – 112 στα νότια προάστια της Αττικής

Σε μια από τις πιο ισχυρές κακοκαιρίες που έχει βιώσει η χώρα μας εξελίσσεται η κακοκαιρία Daniel, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και αύριο.

Τα ημερήσια ύψη βροχής στην Κεντρική Ελλάδα χθες ξεπέρασαν κατά πολύ προηγούμενα ρεκόρ, τουλάχιστον από το 2006. Οι πολύωρες ισχυρές βροχοπτώσεις στη Μαγνησία και στα παράλια της Λάρισας έχουν προκαλέσει τον θάνατο ενός ανθρώπου και σημαντικά προβλήματα στις υποδομές, ενώ σε συναγερμό παραμένουν οι αρχές καθώς το πρωί θα υπάρξει επιδείνωση σε Εύβοια και Μαγνησία.

Όσον αφορά στην Αττική, θα βρέχει κατά διαστήματα. Την Πέμπτη θα «χτυπηθούν» κυρίως Μαγνησία και Θεσσαλία, ενώ αισθητή βελτίωση θα υπάρξει την Παρασκευή.

Λίγο πριν τις 8 το πρωί, οι κάτοικοι της Αττικής στα νότια προάστια έλαβαν μήνυμα από το 112 όπου ζητείται περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ