30.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025

Επεκτείνεται η κακοκαιρία με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους

Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα έως και την Παρασκευή, με κύρια φαινόμενα τις έντονες βροχοπτώσεις, τους κεραυνούς και τις χαλαζοπτώσεις.

Το κύμα κακοκαιρίας θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όχι μόνο την ηπειρωτική αλλά και τη νησιωτική χώρα και κυρίως το Αιγαίο.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα δεχτούν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η βόρεια Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και η Χαλκιδική κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου έδωσε προειδοποίηση για τον καιρό που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ενώ αναφέρθηκε και στους ανέμους που συνδέονται με καταιγίδες.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,ανέφερε ότι «πέρα από τα αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος υπάρχει και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές ακόμα και για το σχηματισμό σιφώνων».

Δείτε την ανάρτηση του:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=620271376129227&set=a.251097913046577&type=3

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ