Ένα αεροσκάφος Embraer E195 της Marathon Airlines που πετούσε για λογαριασμό της Air Serbia υπέστη σοβαρές ζημιές στην άτρακτο και το φτερό του το απόγευμα της Κυριακής κατά την απογείωση από το αεροδρόμιο Nikola Tesla του Βελιγραδίου, όταν φέρεται να ήρθε σε επαφή με τα φώτα προσέγγισης του διαδρόμου.
Το τζετ, με προορισμό το Ντίσελντορφ, εκτράπηκε αμέσως πίσω στο Βελιγράδι, ωστόσο, χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να προσγειωθεί καθώς έκαιγε καύσιμα και έκανε ένα χαμηλό πέρασμα πάνω από τον διάδρομο, ώστε το προσωπικό εδάφους να μπορέσει να προσδιορίσει την κατάσταση του αεροπλάνου.
Οι ακριβείς λεπτομέρειες για το πώς και γιατί το αεροσκάφος ήρθε σε επαφή με τα φώτα του αεροδρομίου δεν είναι προς το παρόν άγνωστες, ωστόσο, θα διεξαχθεί έρευνα από τη Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας της Σερβίας.