29.7 C
Athens
Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025

Αθήνα: 22χρονη σερβιτόρα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από πελάτη σε τουαλέτα μπαρ στο κέντρο

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από πελάτη, στο μπαρ, στο οποίο εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας υπέβαλε μια 22χρονη.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει ισχυριστεί η 22χρονη σερβιτόρα, ο άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών την παρενοχλούσε επίμονα κατά τη διάρκεια της εργασίας της με την ίδια να προσπαθεί να τον αποφύγει.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 22χρονη στην καταγγελία της, όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής να κατέβει στις τουαλέτες, ο άνδρας την ακολούθησε και την αιφνιδίασε. Κατά τους ισχυρισμούς της 22χρονης ο άνδρας που περιέγραψε ως δράστη, την εγκλώβισε και την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ.

Μετά την πράξη του ο 30χρονος, όπως είπε η 22χρονη στους αστυνομικούς, την εγκατέλειψε με την ίδια να μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ