29.5 C
Athens
Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025

Αγία Παρασκευή: Τέσσερις ανήλικοι χτύπησαν 17χρονο με γκλομπ για ένα κινητό και 5 ευρώ

Ένας 17χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τέσσερις άλλους ανηλίκους, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Σκοπός των δραστών ήταν η ληστεία.

Όλα συνέβησαν όταν ο 17χρονος μαζί με ακόμη δύο φίλους του κινούνταν σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους, την οδό Χαλανδρίου, όταν ξαφνικά ένα μικρό τζιπ τους έκλεισε τον δρόμο.

Από το αυτοκίνητο βγήκαν τέσσερα άτομα και επιχείρησαν να κυκλώσουν την παρέα. Όλοι από την παρέα διέφυγαν εκτός από τον 17χρονο.

Οι ληστές απαίτησαν από τον ανήλικο να τους παραδώσει το τσαντάκι του και όταν αυτός πήγε να μιλήσει, τότε άρχισαν να τον χτυπάνε με γροθιές, κλωτσιές και ένα γκλομπ. Αφού του άρπαξαν το τσαντάκι που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, 5 ευρώ και την αστυνομική ταυτότητα του 17χρονου, έφυγαν από το σημείο καθώς αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι τους καταγραφούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο ανήλικος μαθητής με τη βοήθεια περαστικών ενημέρωσε τον πατέρα του και την ΕΛΑΣ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής που ανέλαβαν την προανάκριση, σε συνεργασία με το Τ.Α. Παιανίας, προχώρησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο 17χρονών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Όσον αφορά τους άλλους δύο εμπλεκόμενους, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ