17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Τρεις γυναίκες από το παρελθόν του πιλότου – Είχε σβήσει μηνύματα και τηλέφωνα

Το βαθύτερο κίνητρο του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου αναζητούν οι Αρχές για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία στοιχεία που εξετάστηκαν έχουν να κάνουν με το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τις επαφές του με τρεις γυναίκες. Οι ερευνητές κατάφεραν μέσα από αναλύσεις κινητών τηλεφώνων και διαδικτυακών προφίλ να εντοπίσουν τις τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να είχε στενές σχέσεις. Σκοπός των ερευνητών ήταν να προσδιοριστούν οι σχέσεις που είχαν με τον πιλότο και να διαπιστώσουν αν είχε επηρεαστεί με οποιοδήποτε τρόπο η σχέση με την Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις γυναίκες δεν έχουν ουδεμία σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφή με τον πιλότο εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, από τις έρευνες στα εργαστήρια προέκυψε πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε διαγράψει τα τηλέφωνα των συγκεκριμένων γυναικών και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλαζαν σε διαδικτυακές εφαρμογές.

Οι αστυνομικοί, πάντως, δεν πήραν καταθέσεις από τις τρεις γυναίκες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε φιλικές κουβέντες που είχαν μαζί τους προέκυψαν πολύτιμα στοιχεία για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ενδέχεται να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πατέρας Καρολάιν: Καλός ηθοποιός ο Μπάμπης

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail και αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- και στη σχέση της κόρης του με τον 32χρονο συζυγοκτόνο, αλλά και στη γνωριμία του με τους γονείς της.

Ο ίδιος δήλωσε πως «τον περισσότερο χρόνο της τον περνούσε στο διάβασμα για τις Πανελλήνιες. Ήταν έκπληξη όταν είπε πως ήθελε να πάει διακοπές στην Πορτογαλία».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με μια μικρή τελετή, χωρίς τους γονείς τους, και όταν η Καρολάιν επέστρεψε παντρεμένη πια, τότε ο πατέρας της τον γνώρισε για πρώτη φορά.

«Εντυπωσιάστηκα αρκετά, όπως και η Σούζαν: Φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστικά που απαντώνται συνήθως στους Έλληνες άντρες. Και παρόλο που ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερος από την Κάρολαιν, δεν φαινόταν ιδιαίτερα η διαφορά τους».

Μετά το γάμο, η Σούζαν τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά της Αθήνας, όπως αναφέρει, και φαίνονταν να έχουν τακτοποιηθεί. Στη συνέχεια, όταν η Λυδία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020, ο Μπάμπης και η Κάρολαιν επέστρεψαν στο πατρικό της για να δουν οι γονείς της το εγγόνι τους.

Σημειώνεται, πως οι γονείς της Καρολάιν είχαν δηλώσει ότι ο δολοφόνος της τους ζήτησε να αναλάβουν όλα τα έξοδα της κηδείας.

Όπως θυμάται ο Ντέιβιντ Κράουτς: «Ο Μπάμπης δεν συνόδευσε το σώμα της Καρολάιν πίσω στην Αλόννησο για την κηδεία. Αντ’ αυτού, ένας συνάδελφός του πιλότος τον έφερε στο νησί. Σπάνια έχω δει ένα τόσο θλιμμένο άτομο, όπως ήταν εκείνη την ημέρα. Στεκόταν στην εκκλησία κρατώντας τη Λυδία, ήταν μια εικόνα δυστυχίας. Παρά τον πόνο μου, ένιωσα συμπάθεια γι’ αυτόν. Όταν του μίλησα αργότερα, ένιωσα ότι γι’ αυτόν ήταν μια μεγάλη τραγωδία από την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να ανακάμψει. Τι καλός ηθοποιός αποδείχθηκε».

«Την επόμενη φορά που τον είδα βρισκόμασταν στο μνημόσυνο. Μου χάρισε μια τεράστια φωτογραφία της Καρολάιν από τον γάμο τους στην Πορτογαλία. Ήξερε ότι ήταν η αγαπημένη μου φωτογραφία. Ήταν ακόμα πολύ αναστατωμένος, τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του όταν μιλούσε για την Κάρολαιν», δήλωσε για τη μέρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από την Αλόννησο στην Αθήνα.

«Όταν βγήκαμε από το εκκλησάκι, περίμεναν δύο ξένοι. Η Σούζαν ξέσπασε σε κλάματα και ο Μπάμπης την αγκάλιασε για να την παρηγορήσει. Τότε ένας από τους ξένους βγήκε μπροστά και χτύπησε τον Μπάμπη στον ώμο, ήταν αστυνομικός. Πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή ο Μπάμπης συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι τελείωσε».

«Είχα δηλώσει πως θα του έσπαγα το κεφάλι και θα αναλάμβανα τις συνέπειες, αν ήξερα τότε ότι ήταν ο δολοφόνος της κόρης μου. Ακόμη αισθάνομαι το ίδιο. Είναι κάποιες φορές που καταλαβαίνεις αυτούς που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους», συμπλήρωσε ο κ. Κράουτς.

Με πληροφορίες από τη Real News

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ