18.4 C
Athens
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Τα 4 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος

Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να μετακινήσεις ένα βουνό παρά να αλλάξεις γνώμη σε κάποιους ανθρώπους ή να βρουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος. Είναι αυτά τα άτομα που έχουν ριζωμένες πεποιθήσεις, ιδέες και απόψεις και είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις, αφού μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού με την αδιαλλαξία τους και την ξεροκεφαλιά τους. Ας δούμε λοιπόν ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού δεν αλλάζουν γνώμη με τίποτα και δεν παραδέχονται ποτέ ότι έκαναν λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι, τουλάχιστον οι «αυθεντικοί», δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι έκαναν λάθος και θα παραμείνουν μέχρι τέλους πιστοί στην άποψή τους. Ακόμη και αν υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζουν, δεν θα λυγίσουν και δεν θα οπισθοχωρήσουν από την αρχική τους θέση. Είναι θέμα τιμής και αξιοπιστίας! Θα μου πείτε που βλέπεις την αξιοπιστία σε έναν άνθρωπο που υποστηρίζει ένα ψέμα ή κάτι λάθος, για τους Ταύρους όμως είναι πολύ σημαντικό να μείνουν αμετακίνητοι στη δική τους εκδοχή. Είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τους ίδιους να διατηρούν τη θέση τους και να μένουν σταθεροί στις αποφάσεις τους, διότι πιστεύουν ότι αν παραδεχτούν πως έκαναν κάποια λάθος επιλογή, τότε πέφτουν στα μάτια των άλλων και χάνουν την ικανότητα τους να είναι οι ισχυροί. Η σκέψη και μόνο ότι θα φανούν αδύναμοι τους τρομάζει.

ΛΕΩΝ

Όταν έχουν άποψη οι Λέοντες δεν την κρατούν για τον εαυτό τους, την εκφράζουν και την υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Δεν δέχονται αντιρρήσεις και αν κάνουν διάλογο θα ακούσουν τον συνομιλητή και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να τον πείσουν για την ορθότητα της δικής τους σκέψης. Το να μπουν στη διαδικασία να δουν την κατάσταση από μία άλλη πλευρά και να αλλάξουν τη ρότα τους είναι πολύ δύσκολο. Έχουν απίστευτη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τις πεποιθήσεις τους και δεν κάνουν βήμα πίσω. Επίσης, αν κάποιος τους πάει κόντρα και επιμείνει σε άλλη άποψη, τότε είτε θα τον λοιδορήσουν με αυτό το υπεροπτικό τους ύφος είτε θα σταματήσουν την κουβέντα για να μην χάνουν τον χρόνο τους. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τους εξηγήσει ότι έκαναν κάποιο λάθος, δεν πρόκειται να το δεχτούν και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι οι σωστοί. Νιώθουν αδύναμοι όταν παραδέχονται την ήττα τους και αυτό είναι έξω από την ηγετική τους φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πίσω από την κάθε λέξη που ξεστομίζει ένας Σκορπιός υπάρχει λόγος. Δεν λένε κάτι έτσι για να περάσει η ώρα και οι απόψεις τους δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Οι πεποιθήσεις των Σκορπιών είναι «νόμος» και όποιος τον παραβιάσει πρέπει να δεχτεί και τις κυρώσεις. Δεν είναι ότι έχουν παρωπίδες και δεν αντιλαμβάνονται και την άλλη άποψη, ίσα ίσα κατανοούν πλήρως ότι υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε νόμισμα, όμως είναι θέμα εξουσίας και ελέγχου. Τα χειριστικά παιγνίδια οι Σκορπιοί ξέρουν να τα παίζουν καλά και γνωρίζουν ότι αν παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος σε κάτι, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και στο μέλλον καθώς μπορεί να αμφισβητηθεί η ορθότητα της κρίσης τους. Οπότε παραμένουν… κέρβεροι στις απόψεις τους και δεν δέχονται κουβέντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι από την αρχή μιας συζήτησης κάνουν σαφή την άποψή τους και ξεκάθαρο το ότι δεν θα δεχτούν αντιρρήσεις και αμφισβητήσεις. Έχουν μεγάλη ιδέα για τη γνώμη τους, τις ιδέες τους και τα πιστεύω τους και θεωρούν ότι τίποτα δεν μπορεί να τα κλονίσει, αφού είναι αλάνθαστα. Υπερηφανεύονται πολλές φορές για την άκαμπτη στάση τους, καθώς θεωρούν ότι είναι προτέρημα να παραμένεις σταθερός στις απόψεις σου. Και βέβαια είναι, αλλά αυτό απέχει από την αδιαλλαξία και τον φανατισμό που δείχνουν πολλές φορές. Οι Υδροχόοι είναι ικανοί να έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με κάποιον που έχει αντίθετη άποψη, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ακούσουν τι έχει να τους πει.

ΠΗΓΗ:ASIBILIOU.GR

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ