25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ρατσιστική επίθεση στο Π. Φάληρο: Μαχαίρωσαν 22χρονο διανομέα

22χρονος διανομέας φαγητού με γονείς από τις Σεϋχέλλες και γεννημένος στην Ελλάδα έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης την περασμένη Παρασκευή από αγνώστους που τον ξυλοκόπησαν και τελικά τον μαχαίρωσαν.
Οι μάρτυρες της άγριας αυτής επίθεσης μιλούν για ρατσιστική επίθεση σε βάρος του άτυχου νέου εν ώρα εργασίας για το μεροκάματο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα στο Παλαιό Φάληρο. Άλλωστε πέρσι τον Ιούνιο άγνωστοι βανδάλισαν με ναζιστικά σύμβολα το εντυπωσιακό γκράφιτι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ίδια περιοχή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η επίθεση συνέβη στις 23:40, την ώρα που ο διανομέας έβγαινε από πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο έχοντας μόλις παραδώσει μία παραγγελία. Θαμώνες διπλανού καταστήματος, ακούγοντας τις φωνές του τραυματισμένου 22χρονου διανομέα, ειδοποίησαν την Αστυνομία και στη συνέχεια το 166 προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος άντρας κυνηγήθηκε και κάποια στιγμή έπεσε, με αποτέλεσμα να δεχτεί χτυπήματα, ενώ οι δράστες τού κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές στην περιοχή του μηρού και του γλουτού, προτού εξαφανιστούν.
Έσπευσε η αστυνομία και ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του και να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο δύστυχος νεαρός ζει με τη μητέρα του, ενώ το πρωί εργάζεται σε ένα καφέ στην Καλλιθέα και το βράδυ σε κρεπερί, στο Παλαιό Φάληρο. Οι δράστες αναζητούνται.

Με πληροφορίες από το ertnews.gr

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ