25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ποιες παράμετροι έπαιξαν ρόλο στην απόφαση Εισαγγελέα & Ανακρίτριας να αφήσουν ελεύθερο με χρηματική εγγύηση τον Ρούμπεν Σεμέδο

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος υποστήριξε την αθωότητά του, ενώ τρεις ήταν οι παράμετροι που έπαιξαν ρόλο στην απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας.
Τα κενά στην κατάθεση της 17χρονης καταγγέλλουσας φαίνεται να ήταν ο πρώτος λόγος, ενώ η δεύτερη παράμετρος σχετίζεται με τις αντιφάσεις στις καταθέσεις της 16χρονης, φίλης της φερόμενης ως παθούσας.

Η 16χρονη φέρεται να είπε: «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμέδο, δεν θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε “πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν”».
Οι δικαστικοί λειτουργοί φαίνεται ότι βάσισαν την απόφασή τους και στο γεγονός ότι τα δύο κορίτσια παρέμειναν στο σπίτι του Σεμέδο και μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό.

Η καταγγέλλουσα αν και είχε τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι και παρά την ερώτηση από τη φίλη της σχετικά με το εάν θέλει να αποχωρήσουν, τελικά παρέμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε αποχωρήσει νωρίς το πρωί για να πάει για προπόνηση.

Οι δικαστικές αρχές έλαβαν ακόμη υπόψιν την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία δεν διαπιστώθηκαν πρόσφατες κακώσεις και εκχυμώσεις.

Η πλευρά Σεμέδο φέρεται να προσκόμισε στην Ανάκριση μήνυμα που έλαβε μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή πριν συλληφθεί και ενώ είχε υποβληθεί η μήνυση της 17χρονης.

Στο μήνυμα το άγνωστο προφίλ-αποστολέας του ζητούσε 15.000 αναφέροντας συγκεκριμένα: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ