25.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Παραδόθηκε στις αρχές ο πρώην σύντροφος της 42χρονης που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία

Ο 39χρονος Ρουμάνος, πρώην σύντροφος της 42χρονης Μόνικα, που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία, παραδόθηκε στις αρχές.
Όπως ανέφερε ο συνήγορος του Ρουμάνου Βασίλης Νουλέζας, ο 39χρονος παραδόθηκε στις αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν στην Ολλανδία.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του, αρνείται τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα εντοπίστηκε σε εμβρυϊκή στάση και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων κάτω από τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε μαζί με τον πρώην σύντροφό της.

Δείγματα από τη σορό της ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των αστυνομικών αρχών.
Μάλιστα είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό του 39χρονου Ρουμάνου.

«Την χτυπούσε κάθε μέρα»


Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης, μιλώντας στο Star, είχε δηλώσει πως η Μόνικα βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της.
«Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του».

Σε άλλο σημείο, είχε αναφέρει πως είχε προσπαθήσει να την σώσει ενώ τελευταία φορά μίλησαν κρυφά τα Χριστούγεννα όπου του ζήτησε χρήματα.
«Εγώ το περίμενα. Όχι τώρα, εδώ και καιρό. Της το είχε πει κιόλας. Το περίμενα αυτό ότι θα γίνει. Μιλάμε για έλεγχο παντού, δεν υπήρχε τίποτα που να κάνει χωρίς να το ξέρει αυτός. Δεν κάνεις τίποτα χωρίς να το ξέρω εγώ, αν το μάθω ξέρεις τι θα πάθεις. Tην έβριζε συνέχεια, με “χοντρά” λόγια».

Με πληροφορίες από το Star και τον Alpha (εκπομπή «TLIVE»)

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ