27.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη έπεσε το ιδρυτικό μέλος των Razastarr, Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Η είδηση του θανάτου του Οδυσσέα – Ανδρέα Τσιαμπόκαλου, ιδρυτικού μέλους του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, προκάλεσε θλίψη στους μουσικόφιλους.
Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη έπεσε ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος των Razastarr που νωρίτερα η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα social media σκορπίζοντας τη θλίψη.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών – Θίσβης. Η σορός του Τσιαμπόκαλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας.
Την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη έχει αναλάβει το Α.Τ. Θηβών.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος είχε ιδρύσει το 1993 τους Razastarr με τον Νικόλα Καρίμανλη, ενώ μαζί με τους FFC, τους Active Member, τα Ημισκούμπρια, ήταν από τα πρώτα συγκροτήματα της ελληνικής hip hop.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member και η οποία τον αποχαιρέτισε με μήνυμά της στο Facebook.

https://www.facebook.com/sadahziniaofficial/posts/414060467055652

Εκτός από την προσφορά του στη μουσική, ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος είχε προβεί και σε μια σπουδαία πράξη λίγες μόλις μέρες πριν φύγει από τη ζωή.
Είχε πουλήσει αντίτυπα του πρώτου solo δίσκου του «Από το μηδέν στο είμαι», με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ