25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Ντοκουμέντο από την απάνθρωπη επίθεση κατά αδέσποτου σκύλου από 25χρονο (βίντεο)

Βίντεο που δείχνει τη βάναυση επίθεση κατά αδέσποτου σκύλου στη Θεσσαλονίκη από 25χρονο, βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.
Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ πρώτα υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ειδικότερα, επιτέθηκε και χτύπησε με μαχαίρι το ζώο, το οποίο δέχθηκε επίθεση και από τον σκύλο του 25χρονου, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του. Ο δικηγόρος του, Θοδωρής Καραγιάννης, μιλώντας στο Mega, δήλωσε αρχικά πως ένας που έχει και ο ίδιος σκύλος, «που τον υπεραγαπάει και τον φροντίζει», δύσκολα τρέφει τέτοια συναισθήματα κατά ζώων.

Επίσης, ο ίδιος υποστήριξε πως «τα βίντεο δείχνουν μια συγκεκριμένη στιγμή και δεν δείχνουν όλο το πλάνο».

«Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια όπου δείχνουν τα σημάδια που έχει ο εντολέας μου από τα δόντια του σκύλου. Είναι όλος γεμάτος βαθιά σημάδια» πρόσθεσε.

Όπως συμπλήρωσε, το παραπάνω είναι το βασικό στοιχείο «που δείχνει ότι ο άνθρωπος ήρθε στη λογική να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τον σκύλο του. Το αν τώρα υπερέβη αυτής της υπεράσπισης ή όχι, είναι άλλο θέμα».

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ