25.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ηλιούπολη: Αυξάνονται οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του αστυνομικού

Λάτρης των όπλων και της μεγάλης ζωής φαίνεται πως ήταν ο 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος ανάγκαζε την 19χρονη στην Ηλιούπολη να εκδίδεται, ωστόσο, η 19χρονη δεν ήταν το μόνο θύμα του.
Ακόμα τρεις γυναίκες έχουν προσεγγίσει τη συνήγορο της 19χρονης στην Ηλιούπολη με σκοπό να καταγγείλουν ότι και οι ίδιες είχαν πέσει θύματα του 39χρονου αστυνομικού που τις κακοποιούσε, της κρατούσε αιχμάλωτες και τις εξέδιδε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ανακρίτρια έχει, μέχρι στιγμής ενημερωθεί για ακόμα μία περίπτωση από τις τρεις που υπάρχουν και θεωρείται πιθανή η κατάθεση της δεύτερης κοπέλας τις επόμενες ώρες.

Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να αποκαλυφθούν οι συνεργοί, πόσοι ήταν και ποιοι ήταν. Μέχρι στιγμής, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει δύο άτομα, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα δύο συνεργοί, τους οποίους έχει κατονομάσει η 19χρονη.

Η κοπέλα θυμόταν μόνο τα μικρά τους ονόματα, οπότε τώρα οι αρχές καλούνται να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του γρίφου για το ποιοι είναι.
Σημειώνεται ότι, το υπουργείου Προστασίας του Πολίτης έχει ζητήσει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αστυνομικού προκειμένου να υπάρξουν πληροφορίες για τυχόν εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα.

Απείλησε συνάδελφό του ότι θα τον σκοτώσει


Ο 39χρονος αστυνομικός προτού συλληφθεί για την αιχμαλωσία, την κακοποίηση και για το ότι εξέδιδε τη 19χρονη, είχε τεθεί εκτός υπηρεσίας με το ερωτηματικό της απόλυσης εξαιτίας της συμπεριφοράς του κατά συναδέλφου του.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Open, ο 39χρονος είχε απειλήσει τον συνάδελφό του ότι θα τον σκοτώσει. Χαρακτηριστικά, του είχε στείλει ηχητικό μήνυμα όπου του έλεγε «θα σου φυτέψω σφαίρα στο κεφάλι, θα ακούσεις μόνο τον ήχο».
Σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, ο αστυνομικός είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη το 2016, ενώ υπάρχει πλήθος αναφορών εναντίον του ότι δεν πήγαινε ποτέ στην υπηρεσία του.
Στις αναρτήσεις του στα social media, ο 39χρονος εμφανίζεται λάτρης των όπλων και της καλής ζωής. Του άρεσαν οι διασκεδάσεις, ενώ φαίνεται να είχε αδυναμία στα όπλα και την στρατιωτική εξάρτυση.

Φωτο, πληροφορίες από Sputniknews.gr

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ