25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ηλιούπολη: «Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα εκτός από την 19χρονη»

Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη έδωσε η συνήγορός της, η οποία αποκάλυψε πως εκτός από τη νεαρή απελευθερώθηκε άλλη μία γυναίκα.
Η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη επανάλαβε πως ο 39χρονος αστυνομικός, που έχει προφυλακιστεί και είναι αντιμέτωπος με σωρεία κατηγοριών, δεν δρούσε μόνος αλλά πρόκειται για κύκλωμα. Το θύμα, όπως είπε, έχει κατονομάσει στις Αρχές μέλη του κυκλώματος, αλλά και άλλα θύματα.
«Έχει κατονομάσει στην ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» σημείωσε η κα Λεγάκη σε τηλεοπτική εκπομπή. Όσον αφορά στον πατέρα της νεαρής, είπε πως “δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα”, ενώ διευκρίνισε πως η μητέρα της σημείωσε πως η 19χρονης δεν της είχε πει τίποτα. “Στο πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε”.

Νέες καταγγελίες κατά του 39χρονου


Η κα Λεγάκη ενημέρωσε πως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχει επικοινωνήσει με ακόμη τρεις κοπέλες. «Η μία (…) έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα» διευκρίνισε, ενώ άφησε αιχμές για το ότι δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού. Αυτό, σημείωσε, θα έδινε τη δυνατότητα να αναγνωριστεί και από άλλα πιθανά θύματα.

«Δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα» επεσήμανε.


Ακόμη, ανέφερε πως «διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες» και αποκάλυψε μία πληροφορία που έχει στη διάθεσή της πως μαζί με την 19χρονη «απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».
«Η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται» είπε αναλυτικά.
Καταλήγοντας, κάλεσε την εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων.

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές έκριναν προφυλακιστέους τον 39χρονο αστυνομικό και τον πατέρα της νεαρής, μετά τη χθεσινή μαραθώνια απολογία τους.


Και οι δύο φαίνεται ότι αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.
Για την υπόθεση συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, ενώ φαίνεται ότι καταζητείται τουλάχιστον ακόμη ένας.

Με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ