30.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Απίστευτες αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι: Τα καμένα ρούχα & οι διάλογοι δράστιδας με χαρτορίχτρα

Σοκ προκαλούν οι συνομιλίες που είχε με χαρτορίχτρα η γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα το 2020 στην Καλλιθέα, με νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή της να έρχονται στο «φως».
Τα ρούχα που φορούσε η 36χρονη την ημέρα της επίθεσης ήταν ένα από τα στοιχεία που την «πρόδωσαν», καθώς σε αυτά υπάρχουν εμφανή σημεία που έχουν καεί.
Στην καμπαρντίνα που φορούσε υπάρχουν μικρές τρύπες από τις σταγόνες του καυστικού υγρού. Η καμπαρντίνα αυτή διακρίνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που μπαίνει στο ταξί για να διαφύγει αμέσως μετά την επίθεση. Το ταξί το είχε προπληρώσει και την περίμενε, για να είναι σίγουρη ότι θα απομακρυνθεί από το σημείο όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Επιπλέον, φορούσε κόκκινη περούκα για να κρύψει τα ξανθά της μαλλιά και να αλλοιώσει την εικόνα της. Ο σάκος, μέσα στον οποίο είχε κρύψει το βιτριόλι και το μαύρο παντελόνι που φορούσε εκείνο το πρωινό στην Καλλιθέα, φαίνονται επίσης σε φωτογραφίες-ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το MEGA.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι σοκαριστικοί διάλογοι της 36χρονης με χαρτορίχτρα


Την ίδια ώρα, νέα ηχητικά ντοκουμέντα παρουσιάζουν τη στιγμή που η καθ’ ομολογία δράστις περιέγραφε σε συνομιλίες της με χαρτορίχτρα σκηνές ζηλοτυπίας που έκανε σε άνδρα ο οποίος την ενδιέφερε ερωτικά.

Η 36χρονη κρέμεται από τα χείλη της χαρτορίχτρας για να μάθει αν υπάρχει άλλη γυναίκα και αν ο άνδρας θα επιστρέψει σε εκείνη. Η απελπισία της για την απόρριψη του άνδρα είναι φανερή.

«Του ‘κανα και τη μανούρα με το κινητό, στο ‘πα; Κάποια στιγμή ήτανε τσούκου τσούκου, τσούκου, τσούκου εκεί. Αυτός! Αυτός εκεί κάπου έστελνε. Έλα εδώ του λέω, πάω, του παίρνω το κινητό, το έκανε έτσι, φέρ’ το εδώ του λέω, τώρα του λέω είμαστε μαζί του λέω, πες στα γκομενάκια του λέω μετά. Κοκάλωσε. Το ‘κανε κάνα δυο φορές, την πρώτη, ντάξει στείλε τα μηνυματάκια σου του κάνω αρχικά. Μετά τη δεύτερη, αφού δε σηκώθηκα να φύγω, κάπου έστελνε τώρα, ντάξει δεν ξέρω πώς και τι. Του το παίρνω και μου λέει καλά πας καλά, μου λέει καμία σχέση! Ντάξει, μου λέει, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Δεν πειράζει του λέω, ξύδι του λέω», έλεγε μεταξύ άλλων η 36χρονη στη χαρτορίχτρα.
Η γυναίκα ακούγεται «θολωμένη»: πρέπει πάση θυσία να πάρει μια απάντηση και έχει πάντα στο μυαλό της εάν κάποια άλλη γυναίκα έχει βάλει στο «μάτι» τον άνδρα που εκείνη ποθεί.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Η συμβουλευτική ψυχολόγος Ευφροσύνη Φωτεινάκη, εξέφρασε το σοκ της ακούγοντας τα ηχητικά ντοκουμέντα της δράστριας της επίθεσης με τη χαρτορίχτρα.
Όπως είπε, γνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι απευθύνονται σε χαρτορίχτρες, σε ανθρώπους που ακουμπούν στις ανθρώπινες ρωγμές για να βγάλουν χρήματα.
«Όλα αυτά τα λόγια που ακούμε είναι λόγια που εκλύουν θυμό και δημιουργούν εμμονές με πρόσωπα που βαφτίζεται θύτης. Και η κατηγορούμενη αναζητά το εξιλαστήριο θύμα», ανέφερε στο MEGA.
Σύμφωνα με την κα Φωτεινάκη, δεν ήταν μόνο η χαρτορίχτρα που έβαλε «φιτιλιές» και όπλισε το χέρι της 36χρονης: η εκδικητική της επιθετικότητα απορρέει από την ίδια της την προσωπικότητα.
«Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν οι καθηλώσεις και οι εμμονές. Υπάρχει ένας φαύλος κύκλος επανατροφοδότησης που το άτομο αναμασά τις ίδιες πληροφορίες και οδηγείται στην ανάγκη για την επιθετική εκδίκηση», σχολίασε η ειδικός, προσθέτοντας με έμφαση ότι δεν πρέπει ο κόσμος να απευθύνεται σε μελλοντολόγους, αλλά σε επιστήμονες ψυχικής υγείας για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Δικηγόρος Ιωάννας: «Η δράστρια δεν έπαψε να σκέφτεται πώς θα σκοτώσει το θύμα – Είχε συνεργό»


Για τα συναισθήματα της Ιωάννας Παλιοσπύρου ενόψει της έναρξης της δίκης στις 15 Σεπτεμβρίου, μίλησε ο Νίκος Αλεξανδρής, εκ των δικηγόρων της άτυχης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.
Όπως είπε, η 34χρονη Ιωάννα αισθάνεται αδημονία για τη δίκη, καθώς θα βγει έξω για πρώτη φορά μετά από 16 μήνες.

«Λέμε για τη δράστιδα που είναι στη φυλακή, αλλά η Ιωάννα βιώνει μια χειρότερη φυλακή, γιατί θα τη βιώνει για πολλά χρόνια ακόμα. Το κυρίαρχο συναίσθημα είναι ότι ξαναζεί όσα βίωσε. Τον τρόμο, τις μέρες της αγωνίας, τότε που δεν ήξερε κανείς αν θα ζήσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την καθ’ ομολογία δράστρια, ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε ότι εκείνη δεν έπαψε να σκέφτεται πώς θα σκοτώσει το ατυχές θύμα, δηλώνοντας σίγουρος ότι θα φανούν στη δίκη οι προθέσεις της.
Τέλος, ο δικηγόρος της Ιωάννας εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η δράστρια είχε συνεργούς σε όσα έκανε.
«Δεν είναι δυνατόν να μην υπήρξε άνθρωπος που τη βοήθησε. Υπάρχουν τρία gps που φορτίζουν και αλλάζουν μπαταρίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν τα κάνει μόνη της. Υπάρχουν παρακολουθήσεις. Δεν τα κάνει μόνη της η δράστρια», υπογράμμισε.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ