25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 30χρονος

Ο σύντροφος της 26χρονης που ανασύρθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο, ομολόγησε τη δολοφονία της. Πώς περιέγραψε τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο της κοπέλας. Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της.
Σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς ο 30χρονος σύντροφός της, ομολόγησε την δολοφονία της, όπως μετέδωσε το Open.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύντροφος του θύματος ανέφερε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι τσακώνονταν συχνά τις τελευταίες ημέρες.
Όπως ανέφερε στις αρχές, έβγαλε το όχημα από το δρόμο και το έριξε στη βραχώδη πλαγιά. Η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Εκείνη χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη, σηκώθηκε και έφυγε από το σημείο.
Σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Νάξου.

«Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται»


Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μίλησε η μητέρα της 26χρονης και συγκλόνισε με τα λόγια της για τον θάνατο της κόρης της.

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ αξιαγάπητο πλάσμα. Υπάρχουν τέτοιοι άνανδροι και αλήτες που αντί να προστατεύσουν το κορίτσι…φέρονται έτσι. Η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της».
Συνεχίζοντας με τρεμάμενη φωνή, η μητέρα της κοπέλας ανέφερε ότι δεν είχε γνωρίσει τον νεαρό αλλά «είχα δει κάποιες χειριστικές συμπεριφορές».
«Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον δικό της πόνο», λέει για την μητέρα του 30χρονου. «Και κείνη η μάνα αυτό το παιδί έχει κάνει, δεν ήθελε να φτάσει σ’ αυτό το σημείο».


«Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή αλλά στους κακούς ανθρώπους. Σε αυτό το πλάσμα δεν άξιζε αυτό το τέλος. Να είναι το παιδί μου το τελευταίο. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό και όχι σαν αλήτες. Είναι το πρώτο μας παιδί…Σπάει ο συνδετικός κρίκος.»


«Θα ήθελα να πω στο παιδί μου μία τελευταία φορά ότι το αγαπώ» κατέληξε η συντετριμμένη μητέρα.
Ο πατέρας της κοπέλας είναι σε άσχημη κατάσταση όπως και τα αδέλφια της.
«Είναι φονιάς. Σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα», ήταν τα μόνα λόγια που είπε στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας της 26χρονης. Στο κανάλι αναφέρθηκε επίσης ότι υπάρχουν κάποιες καταθέσεις που λένε ότι είχαν δει απότομη συμπεριφορά του 30χρονου στο νησί και ότι δεν φαινόταν ως ένα συμφιλιωμένο ζεύγος.

Το χρονικό της τραγωδίας


Η σορός της 26χρονης, βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά.
Φορούσε τα ρούχα της και κοντά της, μέσα στη θάλασσα, βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.
Το ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ.
Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή και είχε βγει από τον δρόμο καθώς εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο.
Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ