27.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Κηδεύεται ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η άτυχη Γαρυφαλλιά

Ανήμερα της γιορτής της θα κηδευτεί η άτυχη 26χρονη η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, επειδή διαπληκτίστηκαν για το μέρος που θα επισκέπτονταν στο νησί… Τουλάχιστον έτσι είπε στις Αρχές ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος.

Σήμερα η κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Σήμερα, Δευτέρα (19/7) στο Βέλο Κορινθίας θα γίνει η κηδεία της 26χρονης. Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τη Γαρυφαλλιά το απόγευμα στις 18:00 στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου.

Τραγική ειρωνεία πως, η ημέρα της ταφής της συμπίπτει με την ονομαστική της γιορτή, καθώς με βάση το ελληνικό εορτολόγιο το όνομα ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ γιορτάζει στις 19 Ιουλίου.

Αύριο στον ανακριτή ο 30χρονος

Αύριο, Τρίτη 20 Ιουλίου θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος, η αιτία του τσακωμού του ζευγαριού ήταν ότι, ήθελαν να μεταβούν σε μια τοποθεσία του νησιού αλλά συνειδητοποίησαν ότι είχαν πάρει λάθος δρόμο και εκείνος επέρριψε ευθύνες στην κοπέλα. Από εκεί ξεκίνησε ο μεγάλος καβγάς.

Αυτό είναι το προφίλ του δράστη

Η άτυχη 26χρονη γνώρισε τον 30χρονο δράστη πριν από περίπου ένα χρόνο. Ουσιαστικά όμως, η γνωριμία τους εξελίχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι γονείς της κοπέλας δεν είχαν γνωρίσει τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο. 

Ο Δ.Β. είχε σπουδάσει πληροφορική, εξού και ο φόβος της Γαρυφαλλιάς (τον οποίο εξέφρασε η μητέρα της άτυχης κοπέλας) ότι το κινητό της παρακολουθείται. Ο ίδιος ήταν γνώστης του διαδικτύου και της διαχείρισης σελίδων.

Ο ίδιος φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι σελίδες του τόσο στο facebook όσο και στο Instagram είναι κλειστές, και χρειάζεται την έγκρισή του για να την επισκεφτεί κάποιος.

Με πληροφορίες από το newsbreak.gr

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ