20.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χρήστος Δάντης: «Η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία συνέντευξη για τα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά του. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα άσχημα σχόλια που ακούγονται μέχρι και σήμερα για εκείνον, ενώ μίλησε και για τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου και την αδυναμία που της έχει.

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι “το αφεντικό μου”, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην ‘Αυτοκίνηση’, κάποιοι από τον χώρο είπαν “θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επίσημά;”» είπε, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως το τραγούδι που του ζητάνε πάντα να ερμηνεύσει είναι «Το παλιό μου παλτό».

«Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι “Το Παλιό μου Παλτό” αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει» τόνισε.

Για τους ανθρώπους στη ζωή του, στους οποίους έχει αδυναμία, ο Χρήστος Δάντης δήλωσε:

«Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει, με πάει δεξιά με πάει αριστερά, εντάξει ΟΚ» και πρόσθεσε: «Σε αυτό που την “άκουσα” ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι».

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ